Saturday, 29 October 2011

Bismillahirrahmannirahim..

Fuhhh.. akhirnya berjaya jugak saya buat blog ni! (^_^)v
Thanks bebanyak kt kengkawan yg support me untuk buat blog tatapan uOls sekarang nih.Chewah! bermadah bagai pulak. ok2, kembali ke tujuan asal,saya dah lama sebenarnya berhasrat nk buat blog ni, tapi selalu je terbatas..hurmm... maklum lah, dulu bahan tak banyak untuk dikongsi. okey lah, di pendekkan cerita, saya buat blog ni untuk share dengan uOls hasil kerja saya.
Maaf la andai banyak kekurangan, patik budak baru belajar..hehe
akhir kate, maju lah makeup utk negara! chayokk! (n,n)

No comments:

Post a Comment

Post a Comment